Novel’s Dienstverlening

Om onze dienstverlening tot nog een groter succes te maken ontwikkelen wij ons door met de tijd mee te gaan. Wij richten ons op de huidige markt qua producten, middelen en uiteenlopende projecten. Daarom hechten wij zeer veel waarden aan 5 van onze kernwaarden:

 

Klantvriendelijkheid

Bij ons is de klant nog steeds koning. Daarom krijgt iedere klant een vast aanspreekpunt. Hierbij kunt u altijd terecht met al uw vragen, wensen of suggesties. U heeft bij ons altijd een vast contactpersoon zodat wij een goed en prettige vertrouwensband met u kunnen opbouwen.

 

Flexibiliteit en zeer korte lijnen

Wij zijn zeer flexibel inzetbaar en kunnen aan alle wensen tegemoet komen. Wij passen ons aan op uw dag- of weekindeling.
Mocht u de schoonmaak een keer op een andere dag of op een ander tijdstip willen laten plaatsvinden dan is dit voor ons geen enkel probleem!

 

Kwaliteit

Onze schoonmaakwerkzaamheden zijn van zeer goede kwaliteit. Goede kwaliteit in de schoonmaak en betrokkenheid van onze werknemers is een groot vereiste.

 

icon2

Professionaliteit

Dankzij interne trainingen zijn onze personeelsleden goed opgeleid. Zij hebben kennis van de producten en van het toepassen van het juiste materiaal op de juiste plek.
Wij hechten erg veel waarden aan de wensen van onze klant. Onze contactpersoon voert daarom regelmatig een gesprek om de wensen in kaart te kunnen brengen.
Wij als team bieden een luisterend oor en staan altijd open voor suggesties.

 

NovelsIcon

Communicatie

Het bereiken van een optimaal resultaat komt natuurlijk alleen tot stand in goed overleg met u. In een eerste gesprek vragen wij naar uw wensen en geven suggesties. Om u zo goed mogelijk van dienst te mogen zijn kunt uw wensen, vragen of suggestie duidelijk kenbaar maken zodat wij ons geheel op u werk of woonsituatie kunnen aanpassen.
Wij stellen een offerte voor u op dat geheel naar uw wens is opgemaakt. Deze offerte wordt u geheel vrijblijvend toegestuurd. Bent u na het lezen van de offerte tevreden en kunnen wij wat voor u betekenen dan zal de offerte vervolgens in een tweede gesprek worden toegelicht en besproken.

Neem contact met ons op info@novelcleaning.nl